Garantie & Service

Garantie & Service

Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen over de gehele linie, zonder in te moeten leveren op het gebied van kwaliteit en service, zijn de doelen die wij dagelijks nastreven. Altijd zetten wij ons in om onze klanten tevreden te krijgen en te houden, bij al uw aankopen. Wij zorgen voor correcte levering van de door u bestelde producten. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, neem dan altijd contact met ons op om te overleggen, dan proberen wij een passende oplossing te vinden.

Garantie op uw kachel
Van Rossum Kachels is dealer via een rechtstreeks dealernetwerk danwel via de groothandel of via eigen import van al onze gevoerde kachelmerken en levert deze met de daarvoor geldende fabrieksgaranties. Alle onze houtkachels zijn voorzien van de nodige keurmerken. Het komt dan ook maar zelden voor dat er iets mis is met onze houtkachels. 

U kunt uw klacht op de volgende manieren aan ons kenbaar maken:

  • per e-mail via info@morsohoutkachels.com
  • telefonisch, tijdens onze openingstijden, op telefoonnummer 0487 844 586 ma. t/m za. 9.00 - 17.00
  • in onze winkel, adres: Van Rossum Kachels - Waterstraat 7 f – 6658 AA – Beneden-Leeuwen

Wij verzoeken u een eventueel garantiegeval per e-mail vergezeld met foto(s) bij ons in te dienen.
U krijgt bij Van Rossum Kachels altijd binnen 5 werkdagen een bericht hoe uw klacht door ons wordt opgelost.

Als u eenmaal iets heeft gekocht bij Van Rossum Kachels dan valt u onder onze permanente service, ook ná de koop. Het is onze zorg dat u tevreden blijft met wat u gekocht heeft, en die zorg nemen we heel serieus. Redelijke klachten worden door ons altijd netjes opgelost. Overlegt u altijd met ons als u een probleem heeft.

Goederen dienen bij aflevering direct door u gecontroleerd te worden op zichtbare beschadigingen of tekorten. Reclamaties achteraf worden niet in behandeling genomen, tenzij het om een gebrek gaat die valt onder de fabrieksgarantie.

De fabrieksgarantie geldt voor fabricagefouten. Fouten veroorzaakt door verkeerde aansluiting, onjuist gebruik/onderhoud,  grof geweld, verkeerd aansluiten door koper/derden, slecht rookkanaal, verkeerd gebruik brandstoffen vallen niet onder de garantie. Uitgesloten van garantie zijn de binnenbekleding, glas,  stenen, onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage en roosters. Om inbranden van vuil en witte vlekken te voorkomen dient uitsluitend met speciale kachelruit reiniger gereinigd te worden.

U bent zelf verantwoordelijk voor een juiste installatie van de kachel, leest u daarom zorgvuldig de gebruiksaanwijzing behorende bij de kachel. Indien u de kachel door derden laat aansluiten dient dit te gebeuren door een deskundig bedrijf die werkt volgens de regel- en wetgeving. Reclamaties bij onjuist aansluiten door uzelf of door derden worden dan ook niet in behandeling genomen. 

Fabrieksgarantie

Uw kachel is geen allesbrander. Lees daarom zorgvuldig de gebruiksaanwijzing en garantiebepalingen bij aankoop van uw kachel. U mag niet zomaar iedere houtsoort stoken. In ieder geval geen hout met verf- of lakresten, spaanplaat, mdf, plastic, afval en andere materialen met schadelijke bestanddelen. Daarmee bedreigt u uw gezondheid en brengt u schade toe aan de kachel, het rookkanaal en de schoorsteen. Ook het veel gebruikte krantenpapier is uit den boze. Dit veroorzaakt veel schadelijke uitstoot onder meer omdat het drukinkt bevat. Neem bij twijfel contact met ons op of informeer bij de fabrikant.

U bent zelf verantwoordelijk voor een juiste installatie en gebruik van de kachel, leest u daarom zorgvuldig de gebruiksaanwijzing behorende bij de kachel. Indien u de kachel door derden laat aansluiten dient dit te gebeuren door een deskundig bedrijf die werkt volgens de regel- en wetgeving. Reclamaties bij onjuist aansluiten door uzelf of door derden worden dan ook niet in behandeling genomen.

© 2013 - 2022 morsohoutkachels.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel